Prince Buster – Sunshine With My Girl

Prince Buster - Sunshine With My Girl

Puh vad tråkigt livet kan vara ibland! Igår kom NME:s omröstning av vilka som är dom bästa cover versionerna. Inte helt oväntat var bara två artister svarta och 1/2 artist kvinna (White Stripes). Ok, jag ska inte kasta sten i glashus, jag är själv väldigt dålig på att lyfta fram kvinnliga artister, jag ska bli bättre på det. Du kan kolla in deras lista här.

Faktum är att varenda cover som jag lagt upp här på bloggen är överlägset bättre än dom på listan. Sen finns det såklart bättre covers än dom här, vem kan tex inte älska Al Greens version av How Could You Mend A Broken Heart, fetare låt finns inte.

I alla fall, idag är det dags för en annan cover: Prince Busters tuffa version av Temptations My Girl (fast i hans version heter den då Sunshine With My Girl). Skitigt och skrapigt exemplar av den här singeln men jag hoppas låten går fram ändå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.