Winston Samuels – The Greatest

Winston Samuels - The Greatest

Det här är min absoluta rocksteadyfavorit, så jäkla bra är den! Producerad av Coxsone Dodd men kom den ut på Studio One? Har sett ett sånt ex en gång på Ebay men jag är lite osäker om den verkligen var från när det begav sig?

Annars ser man den ibland på Jamaicansk singel som pre-release (men jag har bara sett väldigt repiga ex av den, antar jag haft otur).

Det här är UK-släppet på fina Island (synd bara att nån väldigt nervös kille kluddat sitt namn på labeln).

Det här är ju också den ultimata soundkillerlåten, njut av texten:

Some may say, they are the roughest
Others might say, they are the toughest
You got some who are saying, they are the rudest
You got them again who say that they are the strongest

But I’m the greatest!

2 svar på “Winston Samuels – The Greatest”

  1. haha söker som en tok efter denna, håller fullständigt med dej, min ABSOLUT bästa rocksteady dänga! om ja inte minns fel så är den släppt på Studio One ja. Passar på att tipsa om min näst bästa ”The Ethiopians – Headache”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.