Kenny Bobien – Why We Sing [Church Mix]

Vad jag vet släpptes det bara fyra tolvor på det lilla bolaget Equip innan det las ner, skamligt! Tre låtar med Kenny: Why we sing, Goin Up Yonder och den fina covern på Over & Over. Den sista låten gjorde Eddie Stockley och det var också en cover: You’re All I Need.

Big Moses står inte med som producent på den här mixen men jag undrar om det verkligen kan stämma för låten har helt och hållet hans sound?

Susu Bobien – Keep It To Myself

Fredag och dags för ännu mer fantastisk house. Jag hoppas att det ska komma en likadan späckad housetid igen som det var där runt 2000, det radades upp nya grymma tolvor varje vecka. Det här är ännu en Soundmen On Wax och Susu Bobien, har snart listat nästan alla hennes skivor på det bolaget.

Förresten, för bara några år sen släppte hon Set Free på samma bolag som var riktigt fin, hon kan fortfarande.

B.O.P. presents Kenny Bobien – Stand up [B.O.P. anthem mix, Shelter]

För mig är det här Kenny Bobiens bästa tolva (och det vill inte säga lite, läs mer om hans bästa här eller här). I alla fall, jag hade grymma problem att få tag på den här när det begav sig. Först var det bara det tråkiga engelska släppet, sen var allt som dök upp vita promos. Men till slut hittade jag ett exemplar från det riktiga släppet.

Men nog med skivnörderi, det är låten som är det viktiga, lyssna in samspelet mellan kören och Kenny, jag får rysningar fortfarande när jag hör det! Det här är en av världens bästa låtar. Punkt.

The Jacksons – Show You The Way To Go

När stod egentligen Michael Jackson på toppen? Den här singeln med Show You The Way To Go på ena sidan och softa Blues Away på den andra måste vara en av dom allra bästa singlar han släppte!

Extra bonus! Kenny Bobiens version:

Key Choice – Rejoice

Key Choice - Rejoice

En sån här låt kan inte bli fel: Skriven och producerad av Ce Ce Rogers, sång av Eddie Stockley & Kenny Bobien och sen remixad av Tony Humphries. Bara hjältar helt enkelt.

Movin’ är ett spännande bolag, från New Jersey, släppte kanske 15 tolvor när det begav sig och flera med Blaze-anknytning, nästan allt som kom ut där är värt att köpa. Rejoice och LaChandras Just Started är mina absoluta favoriter!