T.O.K. – Gi Gi Winer

T.O.K. - Gi Gi Winer

Ikväll spelar världens bästa pojkband T.O.K. på Berns i Stockholm, vilken fet grej! Det här kanske är lite sjukt men jag räknade igenom mina T.O.K.-singlar och fick ihop 69 stycken (och då orkade jag inte leta igenom dom som är sorterade efter rytm). Tänkvärt är att jag ändå bara köpt dom jag tycker är bäst + nästan inga sen Jamaica gick över till mp3:or och cd:s. Hur många bra låtar har dom gjort egentligen?!?!?!? Saken är väl att dom har fått voica nästan alla bra rytmer sen dom slog igenom, det gör ju såklart att dom haft många fina låtar att jobba med.

Den här låten är på Reggaelypso-rytmen som kom 2003. Mina andra favoriter på den är Tanto Metro & Devontes Holland Bamboo, Lady Saw och Impulse Tease me (där Impulse berättar om hur gärna han vill komma innanför damens bh) och Mr Vegas Turn you on som är svår att få tag på för många ex är felpressade med instrumentalversionen istället för Vegas sång.

Tillbaka till T.O.K.: Deras spelning på URF förra året var ju helt otrolig! Speciellt gillade jag att dom körde nästan hela låtar och inte anammat dancehallstilen med att bryta efter 30 sek som tex Elephant Man och Capleton gör live. Härligt! Här är ett smakprov från konserten:En annan låt på Raggedy Joe-labeln som man bara måste höra (om man nu råkat missa den) är Terry Linens version på My Love Is Your Love, den är lika bra som originalet. Men nu T.O.K!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.