T.O.K. – Can You Feel It

T.O.K. - Can You Feel It

2006 släppte South Rakkas Crew cd:n Reggae Remakes som enligt dom själva är ”Reggae Remakes sounds of Jamaica’s brand new music, classical pop hits based”. Där finns Bugsy Malones version av Like A Virgin som också kom ut på sjua på Jamaica, Mr Easy med Africa och Lukie D med Take on me (ja den är fasansfull!), det var helt enkelt en salig blandning av gamla låtar som poppats upp för att passa 2006.

Tyvärr så kom skivan bara ut i Japan, likadant den här 12″ som på nått sätt skulle samla dom bästa låtarna (det gör den inte, man måste ha cd:n också).

Låten här är T.O.K (fan vad bra dom var på URF förra året och inte bra på Berns senast) med sin version av Jacksons Can You Feel It. Originalet är ju så uttjatat, man vill bara lägga sig ner och dö när man hör det. Men gör inte det, lyssna på T.O.K istället, det här är bra dansgolv!

Det var längesen South Rakkas släppte en ny rytm, i början på året kom det en ny gratisplatta The Stimilus Package, det är några låtar som är bra på den, du kan ladda ner här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.