Super Cat – Tun It Over

Super Cat - Tun It Over

Ok, jag har skrivit det kanske 10 gånger hitills på bloggen: Mina absoluta reggaefavoriter är Early B och Super Cat. Jag har lagt upp rätt många av mina bästa med Early B men nästan ingen med Super Cat, så nu är det dags för Super Cat veckan!

Idag är det låten Tun It Over som är utgiven på superkattens egna skivbolag Wild Apache (som är ett av hans smeknamn). Låten är på samma rytm som hans super hit Dan Dadda (eller Don Dadda som jag tror den hette i USA).

Allt han gjorde där i början av nittiotalet var ju bara så jäkla grymt. Första låten som jag minns jag hörde på MTV var Ghetto Red Hot, videon finns på youtube, låten är lika bra idag:

Dom här produktionerna från tidigt nittiotal (proddat av Super Cat och Robert Livingston) ska lyssnas på superhögvolym så man känner hur basen slår en i magen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.