Sizzla – Non Stop Loving

Sizzla - Non Stop Loving

När jag sett Sizzla Kalonji live så har jag blivit så grymt besviken. Killen har ju släppt närmare 50 album men inte många av låtarna på dom faller mig i smaken men med hans singlar tillhör han dancehalleliten. Do It To Me Baby, Loving Anytime och Hot Sexy & Clean är låtar som står ut och som jag älskar! Tråkiga är att han inte spelat nån av dom när jag sett honom.

Non Stop Loving är på Walk Away From Love-rytmen som gjordes stor av Bitty McLean där han sjöng in sin egna version av David Ruffins gamla hit. Lyssna in Sizzla, han har en väldigt egen röst och jag älskar när han sjunger såhär, helt annorlunda än hans ”hårda” röst som han tex kör rakt igenom på Pump Up.

2 svar på “Sizzla – Non Stop Loving”

  1. birthdau bash!
    svårt det där med mugabe, han är väl nån slags hjälte som slängde ut nazi-engelsmännen men sen har han ju psykat ur helt… kan iofs tänka mig att en sån som sizzla köper hela konceptet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.