Public Enemy – Shut Em Down [Pete Rock Mixx]

Public Enemy - Shut Em Down [Pete Rock Mixx]

Jeff Chang:s bok Can’t Stop Won’t Stop är en bra bok för att få en liten överblick över hiphop-historien. Jag gillar speciellt avsnittet om Public Enemy. När det begav sig köpte jag alla deras plattor men hängde inte riktigt med vad hände i USA bakom kulisserna. Gjorde inte du det heller? Läs boken :)

Killarnas mest souliga låt är imho Pete Rock:s remix på Shut Em Down, jag är stormförtjust i originalet och Pete (som vanligt) lyfter låten ännu en nivå.

2 svar på “Public Enemy – Shut Em Down [Pete Rock Mixx]”

  1. Tack, jag har letat efter denna.
    Håller med om att Pete Rock lyfter låten ännu en nivå. Lyssnade på denna som tioåring när den var färsk….. det var långt innan jag förstod vem Pete Rock var :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.