Marcus featuring Reginald Gaulden – Love They Don’t Know You

Marcus featuring Reginald Gaulden - Love They Don't Know You

Om jag inte minns helt fel så hörde jag den här låten för första gången på en samlings-cd som klubben On the real side Sthlm satt ihop (Kalle, Blomman, Jens, Perra & Martin). Hittade inte cd:n nu när jag letade men andra bra låtar som jag har för mig var med var Starvue:s Put The BS Aside och Kaycee:s It’s Alright (nu några år efteråt så gillar jag nog mer hennes alternate mix som finns på singeln istället för albumversionen).

Love They Don’t Know You är en sån här låt som jag alltid blir glad av (ok, det finns många såna men det är ändå ett bra tecken). Fin modern soul.

Ett svar på “Marcus featuring Reginald Gaulden – Love They Don’t Know You”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.