Lisa Hill – I am on the real side

Lisa Hill - I am on the real side

Att leta skivor kan vara så roligt! Ok, det kanske låter töntigt, men att hitta en låt som man inte hört förut och lyssna på den och upptäcka att den är helt fantastisk, ja det finns ingen bättre känsla. Förut gillade jag att gräva i skivaffärer, bläddra i skitiga backar, hitta nått, kolla att det verkligen är amerikansk press (om det är soulskivor så vill jag gärna ha det), hoppas att den inte är så sliten osv. Men nu förtiden med internet, fixar man bättre skivor hemifrån, så jag har blivit lat och slö och letar nästan aldrig live nuförtiden. Men känslan finns fortfarande kvar, att lyssna på en ny låt och höra att man gillar den, det är fantastiskt!

Jag är svag för låtar som svänger och låtar med budskap, här kör Lisa skön ”independent woman”-stil och tar ingen skit. Jag vet ingenting om henne, bara att det är en riktigt bra låt och att den finns släppt på både QiT och Cherry Hill, men jag vet inte vilken som kom först? Om du inte hört den, lyssna och jag hoppas du kan får lite bra feeling nu i början på det nya året.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.