Jasper Street Company – Smile

Dj Spen och Karizma släppte många fina tolvor där i senare delan av nittotalet. Bäst av alla var dom som Dj Spen gjorde med Jasper Street Company: Ren och skär GOSPEL av den härligaste upplyftande sorten!

Kolla in skivomslaget till The New Birth EP, onekligen en klassiker. EP:n innehåller framförallt två låtar: Till I Found You som är en helt fantastisk lång glädje. Nackdelen med versionen på EP:n är att man missar det fyra minuter långa instrumentalintrot som är med på den egna tolvan. Det låter ju galet men i det här fallet tillför introt nått till låten.

Sen är det Smile som har det där extra. Versionen på EP:n är den första som kom ut, lite hårt intro (Spen har ofta det) men om du bara spolar förbi det så kommer du få höra himmelsk musik! Låten kom också ut på en egen tolva lite senare, då med en fin Stefano Gamma remix.

3 svar på “Jasper Street Company – Smile”

  1. Hm, jag har den här EP:n. Skitbra som allt Basement Boys-relaterat och det mesta Jasper related. Men mitt självklara favoritspår har alltid varit ”I Wanna Sing”. Inget som faller dig på läppen eller? /Peace

  2. Aha, minns den inte, fasiken ibland kan jag känna att jag slarvar när jag lyssnar på plattor, typ en låt sätter sig och sen lyssnar man inte ordentligt på dom andra. Youtubade upp den och den låter bra, ska lyssna in mig mer senare, tack för tipset!

  3. Absolut, jag känner samma sak. På den här EP:n t.ex. lyssnade jag igenom hela några gånger. Sen ”råkade” det väl bli så att det var ”I Wanna Sing” som satte sig, så det är den jag fortsatt lyssna på genom åren. Jag borde ge de andra spåren en ny chans såhär 10 år senare eller vad det är!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.