Gregory Isaacs – Only You

Gregory Isaacs - Only You

Ok, det är kanske lite löjligt men jag är så sjukt svag för Harry J:s produktioner/skivbolag sådär 85-87, det bara strömmade ut hur många bra saker som helst (kolla in mixtapet). Hur många singlar kan han ha släppt under dom två åren egentligen, jag antar två-tre hundra? Galet!

Minns att jag först såg den här singeln på nån auktionssajt och tänkte ”aha, Gregory har gjort en låt för Harry, spännande!!!!” (det är svårt att hitta diskografier, om nån har en för Sunset/Harry J/10 Roosevelt Ave, säg till!), men jag köpte den inte. Hittade den lite senare (exet spelar lite illa, men ni får hålla tillgodo ändå).

Gregory är ju en av superstjärnorna inom reggaen (kommer han till URF i år?) så det är extra kul att se han göra nått på Sunset-labeln. Rytmen heter Dance Hall Bubbler och precis nyligen har en del på den återutgivits men inte just den här, den är hård men passar på nått sätt bra ihop med Gregorys mjuka fina röst. Min andra favorit på den är Screw Drivers version som heter She boom style.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.