Gerry Deveaux – Come Into My Life (Make It Better)

Arghhh, hur kunde jag missa den här? På Sveriges nationaldag letade jag länge efter en svensk låt men kunde inte komma på en enda som jag tyckte vara värd att ligga här. Men då glömde jag ju den här godingen! Gerry som är Lenny Kravitz kusin har spelat in ett gäng soulpoppiga låtar, oftast då bara utgivna i Japan.

Det klart bästa han gjort är samarbetet med Angie Stone, där på hennes första soloalbum, men han har även släppt lite andra bra saker. På den här låten gästar Zemya Hamilton (alla minns väl hennes Min Arm Omkring Din Hals, sent åttiotal) och hennes röst passar in fint tillsammans med Gerry. Det är lite lite popvarning på låten och lite töntvarning på Gerrys klädsel (kolla in hans fräna peace-tatuering!) men jag gillar det ändå!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.