Elephant Man – Wine For Me/Mr Lex – Love In Her Soul

Elephant Man - Wine For Me

Det här är något så ovanligt som en dubbelpost! Jo, såhär, ikväll är det ju Elephant ManGöta Källare. Jag har sett honom en gång förut och det var väldigt speciellt, han kallas ju inte the Energy God för intet!

Direkt efter konserten var jag lite besviken, jag minns det nu som att han körde ca 30 sek av varje låt (och det är ju klart, han har ju så sjuuuuukt många hits), men det blev liksom för mycket av det goda. Så det ska bli spännande att höra hur många låtar han hinner med ikväll, jag ska försöka räkna.

I alla fall, elefantmannen snor oftare än alla andra dancehallartister tillsammans, han tar refränger/verser/beats ja ibland hela låtar och han gör det nästan alltid riktigt bra (älskar hans Thug Boat som är nån sorts cover på temat till Love Boat). Den här låten Wine For Me är på Set Up-rytmen och den kom 2008, jag har en svag känsla att det ligger nått japanskt bakom skivbolaget Coppershot men jag är inte helt säker? I alla fall, det är roligt när han gör en helt egen låt som är så bra.

Elephant ManWine For Me:

Mr LexLove In Her Soul:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.