Early B – Wheelie And Salute

Early B - Wheelie And Salute on Wild Apache

Det finns ett gäng låtar på min favorit label Wild Apache som verkar rätt svåra att få tag på: Tony Rebels Rude Boy Strike Again ser man sällan, Nutheads Bumbing Ball är svår och Little Howies Dj Howie på tolva har jag sett bara en gång.

Sen har jag hört talas om en låt … nä den finns nog inte? Jag har hört att Early B ska ha släppt en låt på Wild Apache, den ska ha kommit ut ungefär samtidigt som han blev så tragiskt ihjälskjuten där på klubben 1994.

Jag letade efter den och den enda infon som jag hittade på hela internet, var på det utmärkta Blood & Fire-forumet. Men det hjälpte mig aldrig att få tag på skivan, fast jag förstod att den fanns på riktigt. I somras dök den upp på Ebay, hurra vilken fest det var när den hämtades ut på postkontoret!

Det finns två mixar på tolvan plus en acapella, bästa mixen är Build Up Mix som vi hör här, men skillnaderna är inte så stora mellan dom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.