Early B – Sleep And Drive

Early B - Ghostbusters

Vilket otroligt omslag på den här plattan, Limonious har verkligen gjort en ascool framsida (tyvärr så är baksidan i svartvitt och har samma bild när doktorn gör sig av med vampyren).

Skivan är bra rakt igenom, hur skulle man inte kunna gilla Early B:s berättande? I Sleep And Drive får vi höra om faran att köra bil, kan det vara tack vare det här som han är extra förtjust i cyklar (Bicycle Bicycle och Pedal Pusher) och att han gillar att promenera (lyssna in hans Pedestrian)?

Doktorn berättar ju alltid en historia, det är härligt, speciellt idag när dancehallen oftast handlar om … ja vad handlar den om egentligen? Haha, jag måste bättra på min förståelse av Jamaicanska glosor.

2 svar på “Early B – Sleep And Drive”

  1. Det är den enda Early B-plattan jag saknar. Vilket är synd då den är en av de bättre. Mina absoluta favoriter är dock Circle Jamaica (med Malibu), Meets Triston och Sunday Dish. Sen kommer nog Ghostbuster. Lyrix för dagar och nätter. Till och med lyrix som droppar i havet eller.

  2. Ah, jag är också sjukt svag för Circle Jamaica, det är nått där med produktionen som faller mig extra i smaken. Annars är nog min allra största favorit plattan med Phillip Fanna, bara bra låtar där med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.