Dennis Ferrer presents Third Ministry of Faith & KT Brooks – No Matter What

Dennis Ferrer presents Third Ministry of Faith & KT Brooks - No Matter What

Party all night long! När jag rabblar mina housefavoriter så glömmer jag nästan alltid Dennis Ferrer, hur kan jag göra det? Har gått igenom idag och räknat och han har producerat/mixat i alla fall sju helt fantastiska låtar (ja dom kommer nog alla komma här så jag väntar med listan). Det som gör dom låtarna så otroliga är gospelkänslan i dom, det är Gud på dansgolvet liksom.

Den här tolvan kom bara på en limiterad promo på en samling från Ibadan (men mixen heter Sfere demo mix så jag antar att den skulle kommit ut där egentligen). Men man kan ju fråga sig hur limiterad en sån här tolva är egentligen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.