David Hudson – Honey Honey

David Hudson - Honey Honey

Alla hjärtans dag och vad kan vara bättre än en kärleksfull soulstepper! Har haft den här låten som en liten favorit i många år, är oerhört svag för refrängen LOVE. Inte så vanligt i låtar att man börjar med titeln som första strof heller.

Igår var stora dagen D för mig och min kompis Magnus. Vi har en tradition där vi träffas en dag per år och spelar igenom dom bästa låtarna från förra året, vi har nog hållt på med det i typ tio år. Chockerade för förra året var att det inte fanns med en enda hiphoplåt (Ghostface Guest House var nog närmast för mig). I alla fall, min lista för 2009 års bästa låtar blev såhär:

  1. Beenie Man – Gimmie Gimmie Gimmie
  2. Assassin – Child Molester
  3. Alicia Keys – Empire State of Mind (Part II)
  4. R. Kelly – Religous
  5. Byron Stingily – 100 % of Stalkin U (There was a time) [Terry Hunters NiteStalker Main Mix]
  6. Tony Matterhorn – When It Rains
  7. Bishop Eddie Long & Dorinda Clark-Cole – Wrapped Up In You
  8. Vybz Kartel – Slow Motion
  9. Shaggy – I Can’t Fight This Feeling
  10. Dam Funk – I Wanna Thank You (For Steppin’ Into My Life)

Sjukt år var det, hur många bra dancehallgrejjer som helst, lite svagare med house och sen är jag fortfarande väldigt förtjust i Sounds of Blackness senaste version av God is Love men den föll bort från listan pga coverregeln.

Det roligaste med såna här listor är ju att kolla på dom efter nått år, se hur dom har förändrats, vilka låtar man missade och om det är nån som fortfarande håller.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.