B.O.P. presents Kenny Bobien – Stand up [B.O.P. anthem mix, Shelter]

För mig är det här Kenny Bobiens bästa tolva (och det vill inte säga lite, läs mer om hans bästa här eller här). I alla fall, jag hade grymma problem att få tag på den här när det begav sig. Först var det bara det tråkiga engelska släppet, sen var allt som dök upp vita promos. Men till slut hittade jag ett exemplar från det riktiga släppet.

Men nog med skivnörderi, det är låten som är det viktiga, lyssna in samspelet mellan kören och Kenny, jag får rysningar fortfarande när jag hör det! Det här är en av världens bästa låtar. Punkt.

2 svar på “B.O.P. presents Kenny Bobien – Stand up [B.O.P. anthem mix, Shelter]”

  1. Javisst är den fin. Tog mig också rätt lång tid att lägga vantarna på den, men den var faktiskt rätt billig när jag hittade den till slut. Eller frågan är om det är ”rätt” version jag har iofs?

  2. Det är konstigt men har känslan av att house från 90 är billigt, bara man väl hittar det, det är ju oftast det som är det svår<. Kenny får ju inte den uppkattning han är värd men det gör ju det också möjligt för kidsen att köpa upp sig på bra tolvor!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.