Anthony Red Rose – Bang Ga Wrong

Anthony Red Rose - Bang Ga Wrong

När jag började lyssna på reggae och fick alla tips från tidningar (innan internet, hehe), så fick jag lära mig att King Tubby var en mästarproducent/mixare på Jamaica som gjorde dom mest fantastiska dubbar. Jag fick tag i dom bästa samlingarna och visst var det rätt, han gjorde fantastisk dub.

När jag sen började intressera mig lite djupare för reggae blev jag förvånad när jag fattade att King Tubby gjort massor av bra grejjer, speciellt digitala saker på lablearna Waterhouse, Firehouse och Taurus!

Här kommer i alla fall Anthony Red RoseTubbys label Firehouse med en låt där rytmen påminner om den överfeta Tempo (som han också släpptes på Firehouse). Det här är mörkt och digitalt! Vad handlar låten om? King Kongs A.I.D.S ligger på samma rytm.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.